Jemi profesionistë

Eksperiecna jonë na favorizon


Anna Postoli specialiste për Permanent make up, e shkolluar dhe e specializuar në seminare të ndryshme në Moskë, Rusi.

CERTIFIKATAT TONA

KUALIFIKIME TE CERTIFIKUARA


KLINETË TË KËNAQUR

STATISTIKAT TONA


Shërbimi ynë cilësor na bën të ndihemi krenar dhe të motivuar kur klientët tanë mbesin të kënaqur.

187

VETULLA

206

LAPSI I SYVE

263

BUZET (PERMANENT MAKE UP)