Përse NE?

Çfarë bëjme ne


Anna Postoli ( Kryuchkova) specialiste për Permanent make up, e shkolluar dhe e specializuar në seminare të ndryshme në Moskë, Rusi, është në shërbimin tuaj.

NE BESOJMË NË SHËRBIMIN CILËSOR

Ne tregojmë shumë kujdes për cilësinë, pasi është aspekti më i rëndësishëm i punës sonë. Kemi një raport vjetor për cilësinë e arrirë, që tregon përparimin që bëjmë brenda objektivave tona duke i sjellë në shërbimin tuaj.

 • VETULLA

  ju ofrojmë shërbim cilësor me eksperiencën tonë disavjeçare.

 • LAPSI I SYVE

  ju ofrojmë shërbim cilësor me eksperiencën tonë disavjeçare.

 • BUZET (PERMANENT MAKE UP)

  ju ofrojmë shërbim cilësor me eksperiencën tonë disavjeçare.

 • SHËRBIM ÇDO DITË

  Jemi te gatshëm në shërbimin tuaj çdo ditë të javës nga ora 9:00 deri në oren 21:00.

SHËRBIMET TONA

KUSH JEMI NE


Anna Postoli specialiste për Permanent make up, e shkolluar dhe e specializuar në seminare të ndryshme në Moskë, Rusi, është në shërbimin tuaj.

ORËT E SHËRBIMIT

ÇDO DITË NË SHËRBIMIN TUJAJ


Anna Postoli ( Kryuchkova) specialiste për Permanent make up, e shkolluar dhe e specializuar në seminare të ndryshme në Moskë, Rusi.

E HËNË

09:00 - 21:00

E MARTË

09:00 - 21:00

E MËRKURË

09:00 - 21:00

E ENJTE

08:00-1809:00 - 21:00

E PREMTE

09:00 - 21:00

E SHTUNË - E DIEL

09:00 - 21:00

BESO TEK EKSPERIENCA JONË!

Me eksperiencën tonë disa vjeçare jemi në shërbimin tuaj.

REZERVO TAKIMIN TEND

JU MIREPRESIM


KLINETË TË KËNAQUR

STATISTIKAT TONA


Shërbimi ynë cilësor na bën të ndihemi krenar dhe të motivuar kur klientët tanë mbesin të kënaqur.

187

VETULLA

206

LAPSI I SYVE

163

BUZET (PERMANENT MAKE UP)